IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Conferinţa "Modern technologies, in the food industry" – 2016 by Author "CIUMAC, J."

Browsing Conferinţa "Modern technologies, in the food industry" – 2016 by Author "CIUMAC, J."

Sort by: Order: Results:

  • GROSU, C.; GORBULEAC, V.; SCRIPCARI, I.; CIUMAC, J.; TATAROV, P. (Tehnica UTM, 2016)
    The functional properties of grits depend largely on the acidity and ionic strength aqueous medium and are less affected by heat treatment of the grits to 50 °C and the simple sugars present in the medium. Protein solubility ...
  • GUTIUM, O.; CIUMAC, J.; SIMINIUC, R. (Tehnica UTM, 2016)
    Au fost determinate proprietățile funcționale ale făinii de năut – capacitatea de absorbție a apei, a grăsimilor, de spumare și de emulsificare care sînt semnificativ influențate de prezența în mediul apos a cosolvaților ...

Search DSpace


Browse

My Account