IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Subject "carne"

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Subject "carne"

Sort by: Order: Results:

  • GORNEŢ, Viorel; SСRIPCARI, Ion (Tehnica UTM, 2013)
    În funcţie de destinaţie carnea de porc poate fi utilizată la fabricarea preparatelor comune la fabricarea salamurilor crude şi la fabricarea semiconservelor şi conservelor din carne. Pentru obţinerea acestor produse un ...
  • GORNEŢ, Viorel (Tehnica UTM, 2011)
    Elaborarea reţetelor şi tehnologiei pateurilor în membrană pentru trei produse în condiţii industriale cu utilizarea a cărnii de porc grase, a ficatului crud, a subproduselor după blanşare, fierbere sau crude. Pateurile ...
  • OSELSCHI, Alexandra (Tehnica UTM, 2013)
    Proprietaţile structural-mecanice (reologice) ale produselor din carne nu sunt valori constante şi în timpul proceselor tehnologice se pot modifica esenţial în dependenţă de diferiţi factori tehnologici ca de exemplu: ...

Search DSpace


Browse

My Account