IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "SUHODOL, Natalia"

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "SUHODOL, Natalia"

Sort by: Order: Results:

  • MOGA, Victoria; CIOBANU, Corina; SUHODOL, Natalia; REŞITCA, Vlad (Tehnica UTM, 2012)
    Iaurturile sunt produse lactate acide, bogate in substanţe nutritive, perfecte pentru alimentaţia zilnică şi diete. Culturile active de iaurt au proprietăţi benefice asupra sănătăţii: imbunătăţirea sistemului imunitar, ...
  • CIOBANU, Corina; SUHODOL, Natalia; DESEATNICOV, Olga (Tehnica UTM, 2015)
    One of the major hazards of this beginning of the millennium is the larger use of various synthetic food additives. Firstly, it includes synthetic colorants, which are present practically in most types of processed food. ...
  • CAPCANARI, Tatiana; POPOVICI, Cristina; КULICITSCAIA, Natalia; SUHODOL, Natalia; DESEATNICOV, Olga; STURZA, Rodica (Tehnica UTM, 2011)
    În lucrarea dată a fost determinat conţinutul total de polifenoli în extractele din ardei dulce cu ajutorul reactivului Folin-Ciocalteu, precum şi activitatea antioxidantă acestora prin metoda DPPH. Potrivit datelor obţinute, ...
  • POPESCU, Adelina; SUHODOL, Natalia; DESEATNICOV, Olga (Tehnica UTM, 2017)
    În lucrare sunt prezentate preparate de cofetărie de post funcţionale cu adaos de pastă de dovleac, care vin să diversifice sortimentul produselor de patiserie şi să contribuie la eradicarea valorii nutritive a acestor ...

Search DSpace


Browse

My Account