IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "FUIOR, Adelina"

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "FUIOR, Adelina"

Sort by: Order: Results:

  • FUIOR, Adelina; SANDULACHI, Luiza; RADU, Oxana (Tehnica UTM, 2013)
    Acest articol include un studiu bibliografic al microorganismelor, izolate de pe pomii şi fructele de nuci Juglans regia L din diferite ţări ale lumii, cu simptome de Necroză Apicală Brună (NAB): genul Aspergillus flavus, ...
  • RADU, Oxana; SANDULACHI, Luiza; FUIOR, Adelina (Tehnica UTM, 2013)
    Frecvent nucile (Juglans regia L.) recoltate de pe sol sunt infestate cu Xanthomonas arboricola pv. juglandis, Fusarium spp., Alternaria spp.,microorganisme care provoacă necroze în fructele de nuci – pete de culoare brună. ...
  • RADU, Oxana; FUIOR, Adelina (Tehnica UTM, 2012)
    Antioxidants occupy a special place in food industry as food additives, used against food deterioration. Antioxidants include natural and synthetic preservatives, but a lot of people do not know the difference between these ...
  • FUIOR, Adelina; MIJA, Nina (Tehnica UTM, 2014)
    Colesterolul este un component asocioat grăsimilor cu multiple funcţii fiziologice. În gălbenuş de ou se conţine în cantităţi semnificative, până la 300 mg/ou. Gălbenuşul de ou este o emulsie fină, deaceea determinarea ...

Search DSpace


Browse

My Account