IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "COEV, Ghenadie"

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "COEV, Ghenadie"

Sort by: Order: Results:

  • GRUMEZA, Irina; SCRIPCARI, Ion; GUDIMA, Angela; COEV, Ghenadie; MACARI, Artur (Tehnica UTM, 2016)
    Este prezentat studiu privind aplicarea şrotului de nuci în tocătura pentru mici din carne de ovină supuşi păstrării în stare refrigerată la 0÷+4 ºC, timp de 96 ore. Adaosul de şrot de nuci în tocătura pentru mici constituie ...
  • ŞTEFÎRŢA, Irina; GUDIMA, Angela; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2015)
    Aplicarea preparatelor bactericide: acid lactic, lactat de sodiu, mix de acid lactic şi lactat de sodiu la păstrarea frigorifică cărnii de pasăre şi tratarea ulterioară cu raze UV, realizată prin metoda de stropire permite ...
  • NICOLAESCU, Maria-Marcela; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2013)
    În Republica Moldova se observă tendinţa de creştere a şeptelului de capre. Cu părere de rău, în ţara noastră laptele de capră nu este utilizat la nivel industrial, iar pe piaţa Moldovei nu există produse lactate acide din ...
  • CARTAŞEV, Anatoli; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2014)
    Produsele lactate fermentate sînt solicitate de consumători, volumul de producere creşte, se perfecţionează tehnologiile şi utilajul de producere, în acelaşi moment produsele de acest tip sînt nerezistente la păstrare. Din ...
  • NICOLAESCU, Maria-Marcela; BUREŢ, Elena; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2014)
    În Republica Moldova se observă tendinţa de creştere a şeptelului de capre şi oi. Cu părere de rău, în ţara noastră laptele de capră şi laptele de oaie nu este utilizat la nivel industrial, iar pe piaţa Moldovei nu există ...
  • CARTAŞEV, Anatoli; PUŞCAŞ, Alexandra; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2012)
    În lucrarea este prezentată caracteristica speciilor de microorganisme prezente la suprafaţa cărnii de pasăre refrigerate şi congelate. Multitudinea speciilor de microorganisme persistente la suprafaţa cărnii de pasăre ...
  • CARTAŞEV, Anatoli; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2013)
    Produsele lactate fermentate sînt solicitate de consumători, volumul de producere creşte, se perfecţionează tehnologiile şi utilajul de producere, în acelaşi moment produsele de acest tip sînt nerezistente la păstrare. ...

Search DSpace


Browse

My Account