IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "CARTAŞEV, Anatoli"

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "CARTAŞEV, Anatoli"

Sort by: Order: Results:

  • CARTAŞEV, Anatoli; BUREŢ, Elena (Tehnica UTM, 2013)
    Calitatea produselor lactate fermentate în mare măsură este determinată de calitatea culturilor bacteriene utilizate la fabricarea lor. Deaceea selectarea culturilor cu proprietăţi valoroase de producere prezintă o problemă ...
  • CARTAŞEV, Anatoli; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2014)
    Produsele lactate fermentate sînt solicitate de consumători, volumul de producere creşte, se perfecţionează tehnologiile şi utilajul de producere, în acelaşi moment produsele de acest tip sînt nerezistente la păstrare. Din ...
  • CARTAŞEV, Anatoli; PUŞCAŞ, Alexandra; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2012)
    În lucrarea este prezentată caracteristica speciilor de microorganisme prezente la suprafaţa cărnii de pasăre refrigerate şi congelate. Multitudinea speciilor de microorganisme persistente la suprafaţa cărnii de pasăre ...
  • CARTAŞEV, Anatoli; COEV, Ghenadie (Tehnica UTM, 2013)
    Produsele lactate fermentate sînt solicitate de consumători, volumul de producere creşte, se perfecţionează tehnologiile şi utilajul de producere, în acelaşi moment produsele de acest tip sînt nerezistente la păstrare. ...

Search DSpace


Browse

My Account