IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "BANTEA-ZAGAREANU, Valentina"

Browsing Articole ► Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor şi studenţilor (2010-2017) by Author "BANTEA-ZAGAREANU, Valentina"

Sort by: Order: Results:

  • BREAHNA, Nadejda; STURZA, Maria; DODON, Adelina; BANTEA-ZAGAREANU, Valentina (Tehnica UTM, 2018)
    Cercetările efectuate relevă importanța utilizării spirulinei în industria de cofetărie, accentul fiind pe fabricarea biscuiților Macarons. Scopul urmărit este de a substitui coloranții artificiali cu coloranții naturali, ...
  • CANJA, Ana; POPESCU, Liliana; BANTEA-ZAGAREANU, Valentina (Tehnica UTM, 2015)
    Adaosul de inulină îmbunătățește proprietățile senzoriale ale iaurtului degresat, cele mai apreciate atribute senzoriale fiind cremozitatea şi plinătatea gustului. Valoarea indicelui de sinereză pentru iaurtul – proba ...
  • LUPAŞCO, Andrei; BANTEA-ZAGAREANU, Valentina; ROTARI, Elena; MELENCIUC, Mihai (Tehnica UTM, 2012)
    În prezenta lucrare este studiată capacitatea de rehidratare a rădăcinilor de brusture uscate prin diferite aporturi de energie: convectivă şi combinată (convecţie +S.H.F.). Este cercetată influenţa temperaturii agentului ...
  • LUPAŞCO, Andrei; BANTEA-ZAGAREANU, Valentina; ROTARI, Elena (Tehnica UTM, 2011)
    În această lucrare este prezentată analiza procedeelor de uscare rădăcinilor de brusture prin diferite metode, avantajele şi dezavantajele lor. Este propus procesul de uscare a rădăcinilor de brusture cu utilizarea energiei ...

Search DSpace


Browse

My Account