dc.contributor.author | URSU, Sorina | |
dc.date.accessioned | 2019-07-28T13:25:51Z | |
dc.date.available | 2019-07-28T13:25:51Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | URSU, Sorina. Intensificarea proprietăţilor sanogenice în vinuri. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 17 – 19 noiembrie, 2010. Chișinău, 2011, vol. 2, pp. 122-123. ISBN 978-9975-45-065-2. ISBN 978-9975-45-159-8 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-065-2 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3890 | |
dc.description.abstract | În lucrarea dată s-a cercetat proprietăţile sanogene ale vinurilor roşii şi evoluţia potenţialului redox sub influenţa substanţei antioxidante Microhidrina, care intensifică aceste proprietăţi prin micşorarea valorii potenţialului oxido-reducător. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | potenţial redox | en_US |
dc.subject | Microhidrina | en_US |
dc.subject | radical liber | en_US |
dc.subject | fenoli | en_US |
dc.subject | antociani | en_US |
dc.subject | nuanţa culorii | en_US |
dc.title | Intensificarea proprietăţilor sanogenice în vinuri | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: