Show simple item record

dc.contributor.author URSU, Sorina
dc.date.accessioned 2019-07-28T13:25:51Z
dc.date.available 2019-07-28T13:25:51Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation URSU, Sorina. Intensificarea proprietăţilor sanogenice în vinuri. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 17 – 19 noiembrie, 2010. Chișinău, 2011, vol. 2, pp. 122-123. ISBN 978-9975-45-065-2. ISBN 978-9975-45-159-8 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-065-2
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/3890
dc.description.abstract În lucrarea dată s-a cercetat proprietăţile sanogene ale vinurilor roşii şi evoluţia potenţialului redox sub influenţa substanţei antioxidante Microhidrina, care intensifică aceste proprietăţi prin micşorarea valorii potenţialului oxido-reducător. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject potenţial redox en_US
dc.subject Microhidrina en_US
dc.subject radical liber en_US
dc.subject fenoli en_US
dc.subject antociani en_US
dc.subject nuanţa culorii en_US
dc.title Intensificarea proprietăţilor sanogenice în vinuri en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account