Show simple item record

dc.contributor.author CARTAŞEV, Anatoli
dc.contributor.author PUŞCAŞ, Alexandra
dc.contributor.author COEV, Ghenadie
dc.date.accessioned 2019-07-10T14:52:47Z
dc.date.available 2019-07-10T14:52:47Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation CARTAŞEV, Anatoli, PUŞCAŞ, Alexandra, COEV, Ghenadie. Microbiota cărnii de pasăre. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 8 – 10 decembrie, 2011. Chișinău, 2012, vol. 2, pp. 44-46. ISBN 978-9975-45-208-3 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-208-3
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/3414
dc.description.abstract În lucrarea este prezentată caracteristica speciilor de microorganisme prezente la suprafaţa cărnii de pasăre refrigerate şi congelate. Multitudinea speciilor de microorganisme persistente la suprafaţa cărnii de pasăre predetermină aplicarea celor mai eficiente metode pentru nimicirea lor şi respectarea strictă a condiţiilor sanitaro-igienice în procesare. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject carne de pasăre en_US
dc.subject specii de microorganisme en_US
dc.subject caracteristica microbiotei en_US
dc.subject valori critice en_US
dc.title Microbiota cărnii de pasăre en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account