Show simple item record

dc.contributor.author CARASIOVA, Aliona
dc.date.accessioned 2019-07-07T16:33:25Z
dc.date.available 2019-07-07T16:33:25Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation CARASIOVA, Aliona. Adaosuri nocive în produsele alimentare. [Resursă electronică]. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 26-29 martie, 2019. Chișinău, 2019, vol. 2, pp. 472-474. ISBN 978-9975-45-587-9. ISBN 978-9975-45-589-3. (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-587-9
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/3258
dc.description Resursă electronică en_US
dc.description.abstract In prezentarea mea a-şi dori sa evidentiez aportul negativ a adaosurilor nocive asupra sănătăţii omului. Consider că aceasta este o problemă actuală, care merită a fi cunoscută de fiecare consummator. În special vreau să atrag atenţia dmv. spre impactul negativ a coloranţilor sintetici nocivi, aditivi alimentari şi alimente conservate care influenţează asupra sănătaţii noastre en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject aditivi en_US
dc.subject dietă alimentară en_US
dc.subject coloranți en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.title Adaosuri nocive în produsele alimentare en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account