dc.contributor.author | CUȘMENCO, Tatiana | |
dc.date.accessioned | 2019-07-02T06:52:15Z | |
dc.date.available | 2019-07-02T06:52:15Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | CUȘMENCO, Tatiana. Valorificarea laptelui de capră în iaurt. [Resursă electronică]. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 26-29 martie, 2019. Chișinău, 2019, vol. 1, pp. 488-491. ISBN 978-9975-45-587-9. ISBN 978-9975-45-588-6 (Vol.1). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-587-9 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/2879 | |
dc.description | Resursă electronică | en_US |
dc.description.abstract | Laptele de capră reprezintă o sursă excelentă de hrană pentru nutriția umană, care are o caracteristică distinctă, cum ar fi compoziția chimică, mărimea structurii miceliilor de cazeină și a globulelor de grăsime. Aceste particularități ai laptelui de capră sunt responsabile pentru formarea aromei unice și a texturii. În plus, produsele lactate din lapte de capră prezintă o duritate mai scăzută, aderență, consistență, stabilitate și o tendință mai mare de a prezenta o sinereză decât produsele din lapte de vacă. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | lapte de capră | en_US |
dc.subject | lapte de vacă | en_US |
dc.subject | iaurturi | en_US |
dc.subject | analiza sensorială | en_US |
dc.subject | fermentare | en_US |
dc.title | Valorificarea laptelui de capră în iaurt | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: