dc.contributor.advisor | VACARCIUC, Liviu | |
dc.contributor.author | DING, Xiao | |
dc.date.accessioned | 2024-02-20T09:59:32Z | |
dc.date.available | 2024-02-20T09:59:32Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | DING, Xiao. Alegerea soiurilor, evaluarea ecosistemului în centrul vitivinicol Сricova și studiul regimurilor tehnologice de procesare a strugurilor cu fabricarea spumantului alb brut: tz. de master: Programul de studiu: Evaluarea ecosistemelor viticole pentru producţia vitivinicolă cu denumire de origine. Cond. Liviu VACARCIUC, 2024. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/26477 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Introducere, Concluzii, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Teza explorează ecosistemul specific din centrul vitivinicol Cricova, investigând influențele climatice, solului și altor factori ecologici asupra dezvoltării strugurilor și calității mustului. Înțelegerea și evaluarea detaliată a acestui ecosistem oferă o bază solidă pentru a lua decizii informate privind gestionarea viței de vie și obținerea unor struguri de calitate superioară. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | ecosisteme vitivinicole | en_US |
dc.subject | Cricova | en_US |
dc.subject | vinuri albe spumante | en_US |
dc.title | Alegerea soiurilor, evaluarea ecosistemului în centrul vitivinicol Сricova și studiul regimurilor tehnologice de procesare a strugurilor cu fabricarea spumantului alb brut | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: