IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Prepararea amestecurilor de cereale extrudate pentru fabricarea produselor fără gluten

Show simple item record

dc.contributor.author IUŞAN, Larisa
dc.contributor.author TERENTIEVA, Galina
dc.contributor.author COJUCARI, Ludmila
dc.date.accessioned 2023-12-21T09:37:26Z
dc.date.available 2023-12-21T09:37:26Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation IUŞAN, Larisa et al. Prepararea amestecurilor de cereale extrudate pentru fabricarea produselor fără gluten. In: Salonul Inovării şi Cercetării UGAL INVENT 2021. ed. a 5-a., 10-12 Noiembrie 2021, Galaţi, Romania, 2021, p. 123. ISBN 978-606-696-091-5. en_US
dc.identifier.isbn 978-606-696-091-5
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/25546
dc.description Nr. Brevet Invenție Nr. 6802 (AGEPI, Republica Moldova). Categoria invenției - A.7. Alimente - Băuturi - Cosmetice - Materiale pentru igienă – Medicamente en_US
dc.description.abstract Invenţia se referă la industria alimentară, în special la fabricarea produselor extrudate din cereale, care pot fi utilizate pentru fabricarea produselor fără gluten. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse extrudate din cereale en_US
dc.subject produse fără gluten en_US
dc.title Prepararea amestecurilor de cereale extrudate pentru fabricarea produselor fără gluten en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

  • 2021
    Salonul Inovării și Cercetării. Ediția a V-a, 10-12 noiembrie 2021

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account