Browsing 2021 by Subject "industrie alimentară"

Sort by: Order: Results:

  • BERNIC, Mircea; ȚISLINSCAIA, Natalia; BALAN, Mihail; VIȘANU, Vitali; MELENCIUC, Mihail (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2021)
    Invenția se referă la un procedeu de uscare a perelor prin convecție, în mediu modificat de CO2, și poate fi aplicată la întreprinderile din industria alimentară, în laboratoare de cercetare și centre de cercetare care au ...
  • SUHODOL, Natalia; COVALIOV, Eugenia; DESEATNICOVA, Olga; CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; RESITCA, Vladislav (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2021)
    Invenția se referă la industria produselor de morărit și panificație și poate fi utilizată în producția de alimente funționale şi anume la fabricarea produselor de panificație achloride, în special a bețișoarelor Grissini ...
  • SAVCENCO, Alexandra; BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; IVANOVA, Raisa (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2021)
    Procedeu de obținere a colorantului roșu cartamină sub formă de pulbere se referă la industria alimentară, în special la obținerea colorantului cartamină, destinat pentru corecția culorii produselor lactate și din carne. ...

Search DSpace


Browse

My Account