IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compozițiile alimentare: Monografie

Show simple item record

dc.contributor.author BAERLE, Alexei
dc.date.accessioned 2023-06-28T06:25:22Z
dc.date.available 2023-06-28T06:25:22Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation BAERLE, Alexei. Prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compozițiile alimentare: Monografie. Univ. Tehn. a Moldovei. Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Oenologie şi Chimie. Chişinău: Tehnica UTM, 2023. 177 p. ISBN 978-9975-45-950-1. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-950-1
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/23340
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Monografia reprezintă un studiu al problematicii prolongării funcționalității compușilor biologic activi (CBA) în organismele vii, în sistemele model, în compozițiile și în produsele alimentare. În lucrare sunt analizate diferite fenomene fizico-chimice și procedee tehnologice, care contribuie la stabilizarea CBA, fiind importante la elaborarea alimentelor cu proprietăți funcționale. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject compuși biologic activi en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.title Prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compozițiile alimentare: Monografie en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account