Browsing 2017 by Author "PODBORSCHI, Valeriu"

Sort by: Order: Results:

  • BORTA, Ana; DAGHI, Ion; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2017)
    Proiectul reprezintă un set de mobilă, elaborat în stil naţional și confecţionat din placaj cu elemente-șnururi de două culori (roșu și alb) din lână. Ca simbol naţional a fost ales mărţișorul.
  • GANEA, Cristina; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2017)
    Proiectul reprezintă un scuter electric destinat transportării persoanelor – locuitori ai urbelor. Scuterul are trei roţi, făcând astfel călătoria mai stabilă, mai comodă. Suspensia frontală permite roţilor din faţă să se ...
  • BOTNARIUC, Andrei; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2017)
    Proiectul reprezintă un suport rigid dotat cu roţi, pe care se atașează una sau două valize standard (una mare, alta mică) pentru transportarea bagajelor de mână. În partea rigidă a construcţiei suportului este prevăzut ...

Search DSpace


Browse

My Account