Browsing INFOINVENT by Subject "hrănirea albinelor"

Sort by: Order: Results:

  • EREMIA, N.; MACAEV, F.; KRASOCIKO, P.; POGREBNOI, S.; ZNAGOVAN, A.; NEICOVCENA, Iu.; COȘELEVA, O.; SARÎ, N.; EREMIA, M. (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Procedeul include hrănirea albinelor toamna cu un amestec de sirop de porumb invertit de 60% și 1,0-3,0 ml/L de soluţie apoasă de 3% de rebaudiozida A, în cantitate de 2,0 L la o familie de albine, și primăvara cu amestec ...
  • EREMIA, N.; MACAEV, F.; POGREBNOI, S.; ZNAGOVAN, A.; MODVALA, S.; MARDARI, T.; EREMIA, I.; SARÎ, N. (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Procedeul include hrănirea albinelor toamna cu un amestec de sirop de porumb invertit de 60% și 1,5-4,0 ml/L de soluţie apoasă de 3% de steviozidă, în cantitate de 2,0 L la o familie de albine, și primăvara cu amestec de ...
  • EREMIA, N.; MACAEV, F.; ZNAGOVAN, A.; NEICOVCENA, Iu.; COȘELEVA, O.; SARÎ, N.; EREMIA, M.; JEREGHI, V. (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Procedeul include hrănirea albinelor toamna cu un amestec de sirop de zahăr de 60% și 1,5-4,0 ml/L de soluţie apoasă de 3% de steviozidă, în cantitate de 3,0 L la o familie de albine și primăvara cu amestec de sirop de ...
  • MACAEV, F.; EREMIA, N.; SUCMAN, N.; POGREBNOI, S.; ZNAGOVAN, A.; COȘELEVA, O.; JEREGHI, V. (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Procedeul include hrănirea albinelor în perioada de primăvară cu un amestec de sirop de zahăr de 50% și 1,25-3,5 ml/L de soluţie apoasă de 2% de clorură de hexaamincobalt(III), în cantitate de 1,0 L de amestec la o familie ...
  • EREMIA, Nicolae (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Procedeul include hrănirea albinelor primăvara cu un amestec de sirop de zahăr de 50% și 1,0-3,0 ml/L de soluţie apoasă ce conţine acid dihidroabietinic 4,91 g, KOH 1,08 g și apă distilată până la 200 ml, în cantitate de ...

Search DSpace


Browse

My Account