IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing PRO INVENT by Author "GHENDOV-MOŞANU, Aliona"

Browsing PRO INVENT by Author "GHENDOV-MOŞANU, Aliona"

Sort by: Order: Results:

  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2020)
    Invenţia se referă la industria laptelui, în special la un procedeu de fabricare a desertului de brânză functional.
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria Loredana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei, include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea, însămânţarea ...
  • TURCULEŢ, Nadejda; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIŢA, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAŞCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Procedeul include pregătirea aluatului din făină de triticale, drojdie comprimată, sare, zahăr, zer, extract liposolubil din fructe de cătină sau măceş, sau scoruş şi apă, frământarea, fermentarea la temperatura 25...27°C ...
  • POPOVICI, Violina; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; PATRAȘ, Antoanela; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Procedeul de obținere a sosurilor funcționale, caracterizat prin aceea că se obține din lapte praf 9,0%; acid acetic 80% - 0,58%; bicarbonat de sodiu 0,06%; praf de ouă 4,8%; zahar tos 1,8%; sare 0,9%; muștar praf 0,37%; ...
  • POPESCU, Adelina; COVALIOV, Eugenia; CAPCANARI, Tatiana; SUHODOL, Natalia; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la fabricarea produselor de cofetărie funcționale. Procedeul de obţinere a batoanelor include utilizarea făinii din pulpă și semințe de dovleac (Cucurbita maxima). ...

Search DSpace


Browse

My Account