IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 by Subject "polifenoli"

Browsing The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 by Subject "polifenoli"

Sort by: Order: Results:

  • STURZA, Rodica (Technical University of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    Producția globala de struguri depășește 79 de milioane de tone în 2018, 75% fiind destinați producției de vin, care generează cca 20–30% reprezintă produse reziduale (sursa - FAO). Aceste produse secundare sunt folosite ...
  • DESEATNICOVA, Olga; RESITCA, Vladislav; SUHODOL, Natalia; COVALIOV, Eugenia (Technical Universiry of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    În rezultatul cercetărilor s-a stabilit că adaosul de pulbere din pielița strugurilor reduce viteza proceselor oxidative în probele de înghețată, și contribuie semnificativ la creșterea conținutului total de polifenoli ...
  • BAERLE, Alexei; SANDU, Iuliana (Technical Universiry of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    Pentru a evalua influența alcoolului etilic (X1), carbonatului de sodiu / acidului citric, H3Cit (X2) și enzimei poligalacturonază, PGU (X3), a fost planificat experimentul trifactorial binivelar, EFF 23-1. Probele de ...

Search DSpace


Browse

My Account