Show simple item record

dc.contributor.author CANJA, Ana
dc.contributor.author COSTIŞ, Valentina
dc.date.accessioned 2019-04-10T09:04:52Z
dc.date.available 2019-04-10T09:04:52Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation CANJA, Ana, COSTIŞ, Valentina. Priorităţile uleiului de in. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 15-17 noiembrie, 2012. Chișinău, 2013, vol. 2, pp. 81-82. ISBN 978-9975-45-249-6. ISBN 978-9975-45-251-9 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-249-6
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/1784
dc.description.abstract În articolul dat e un studiu bibliografic efectua t la uleiul de in. Sunt date priorităţile uleiului de in faţă de cel de peşte. Studiul comparativ e bazat pe conţinutul de acizi graşi esentiali polinesaturati-omega 3 şi a vitaminei E - γ- tocoferolul, care e unu din tocoferolii cu o activitate antioxidativă mai pronunţată. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject ulei de in en_US
dc.subject ulei de peşte en_US
dc.subject Omega-3 en_US
dc.title Priorităţile uleiului de in en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account