IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Potenţialul de fier conţinut în produsele alimentare autohtone

Show simple item record

dc.contributor.author MIJA, Nina
dc.contributor.author SAVA, Eugeniu
dc.date.accessioned 2019-04-10T08:13:24Z
dc.date.available 2019-04-10T08:13:24Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation MIJA, Nina, SAVA, Eugeniu . Potenţialul de fier conţinut în produsele alimentare autohtone. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 15-17 noiembrie, 2012. Chișinău, 2013, vol. 2, pp. 3-6. ISBN 978-9975-45-249-6. ISBN 978-9975-45-251-9 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-249-6
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/1759
dc.description.abstract Surse alimentare bogate în fier sunt ficatul de animale şi de pasăre, gălbenuşul de ou. În lucrare s-au cercetat aspecte teoretice şi practice ale rolului fiziologic al fierului, a fost estimată cantitatea de fier în produse alimentare autohtone. Ca metodă experimentală s-a utilizat spectroscopia de absorbţie moleculară en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject compuşi naturali ai fierului en_US
dc.subject tehnici de detectare şi cuantificare a fierului en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.subject gălbenuş de ou en_US
dc.subject fosvitină en_US
dc.title Potenţialul de fier conţinut în produsele alimentare autohtone en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account