dc.contributor.author | ŢISLINSCAIA, Iana | |
dc.contributor.author | SUBOTIN, Iurie | |
dc.contributor.author | DRUŢĂ, Raisa | |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T12:24:20Z | |
dc.date.available | 2021-09-17T12:24:20Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | ŢISLINSCAIA, Iana, SUBOTIN, Iurie, DRUŢĂ, Raisa. Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie. In: Conferinţa Tehnico-ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 15-23 noiembrie, 2013. Chişinău, 2014, vol. 2, pp. 29-32. ISBN 978-9975-45-310-3. ISBN 978-9975-45-312-7 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-310-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/17106 | |
dc.description.abstract | În lucrare sînt prezentate rezultate studiului conţinutului de zaharoză în produsele de cofetărie (biscuiţi) produse în Republica Moldova şi studiată posibilitatea înlocuirii zaharozei cu îndulcitorii naturali (fructoza). În produsele obţinute au fost cercetate proprietăţile fizico -chimice şi organoleptice. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | zaharoză | en_US |
dc.subject | îndulcitori naturali | en_US |
dc.subject | fructoză | en_US |
dc.subject | biscuiţi | en_US |
dc.title | Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: