IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie

Show simple item record

dc.contributor.author ŢISLINSCAIA, Iana
dc.contributor.author SUBOTIN, Iurie
dc.contributor.author DRUŢĂ, Raisa
dc.date.accessioned 2021-09-17T12:24:20Z
dc.date.available 2021-09-17T12:24:20Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation ŢISLINSCAIA, Iana, SUBOTIN, Iurie, DRUŢĂ, Raisa. Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie. In: Conferinţa Tehnico-ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 15-23 noiembrie, 2013. Chişinău, 2014, vol. 2, pp. 29-32. ISBN 978-9975-45-310-3. ISBN 978-9975-45-312-7 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-310-3
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/17106
dc.description.abstract În lucrare sînt prezentate rezultate studiului conţinutului de zaharoză în produsele de cofetărie (biscuiţi) produse în Republica Moldova şi studiată posibilitatea înlocuirii zaharozei cu îndulcitorii naturali (fructoza). În produsele obţinute au fost cercetate proprietăţile fizico -chimice şi organoleptice. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject zaharoză en_US
dc.subject îndulcitori naturali en_US
dc.subject fructoză en_US
dc.subject biscuiţi en_US
dc.title Fructoza – înlocuitor natural al zahărului în produse de cofetărie en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account