dc.contributor.author | BALANUŢĂ, Anatol | |
dc.contributor.author | PALAMARCIUC, Liudmila | |
dc.contributor.author | SCLIFOS, Aliona | |
dc.contributor.author | ARHIP, Vasile | |
dc.contributor.author | CRUCERESCU, Viorica | |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T10:26:04Z | |
dc.date.available | 2021-09-17T10:26:04Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | BALANUŢĂ, Anatol, PALAMARCIUC, Liudmila, SCLIFOS, Aliona, ARHIP, Vasile, CRUCERESCU, Viorica. Cercetările conținutului de antociani, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro alcoolice din prune și caise. In: Conferinţa Tehnico-ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 15-23 noiembrie, 2013. Chişinău, 2014, vol. 2, pp. 15-18. ISBN 978-9975-45-310-3. ISBN 978-9975-45-312-7 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-310-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/17096 | |
dc.description.abstract | În această lucrare s-au efectuat cercetări a antocianilor, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele din prune și caise. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | soluţii hidro – alcoolice | en_US |
dc.subject | măcerare | en_US |
dc.subject | antociani | en_US |
dc.subject | prune | en_US |
dc.subject | caise | en_US |
dc.title | Cercetările conținutului de antociani, intensităţii şi nuanţei culorii în maceratele hidro alcoolice din prune și caise | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: