IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Principii conceptuale ale calităţii alimentelor şi capabilităţii proceselor tehnologice: Manual

Show simple item record

dc.contributor.author TATAROV, Pavel
dc.date.accessioned 2021-05-25T12:38:42Z
dc.date.available 2021-05-25T12:38:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation TATAROV, Pavel. Principii conceptuale ale calităţii alimentelor şi capabilităţii proceselor tehnologice: Manual. Univ. Tehn. a Moldovei, Şcoala Doctorală "Ştiinţa Alimentelor", Dep. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica UTM, 2019. 160 p. ISBN 978-9975-45-572-5. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-572-5
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15215
dc.description Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Manualul Principii Conceptuale ale Calității Alimentelor și Capabilității Proceselor Tehnologice a fost aprobat și recomandat spre publicare de consiliul departamentului Tehnologia Produselor Alimentare, Facultatea Tehnologia Alimentelor al Universității Tehnice a Moldovei. Manualul este adresat doctoranzilor școlii doctorale Știința Alimentelor. În lucrare sunt tratate din punct de vedere teoretic și practic efectele și impactul activității științifice asupra evoluției principiilor conceptuale ale calității alimentelor și dezvoltării capabilității proceselor tehnologice. O atenție sporită se acordă managementului operațional al tehnologiilor: aplicarea tehnicilor statistice în asigurarea calității alimentelor și proceselor tehnologice, monitorizarea fluxului tehnologic de producție. Lucrarea poate fi de folos și pentru masteranzi, ingineri, specialiști preocupați de ingineria și managementul în industria alimentară. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject calitatea alimentelor en_US
dc.subject procese tehnologice en_US
dc.subject doctoranzi en_US
dc.subject Știința Alimentelor en_US
dc.title Principii conceptuale ale calităţii alimentelor şi capabilităţii proceselor tehnologice: Manual en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account