IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Colecția instituțională by Subject "Saccharomyces cerevisiae"

Browsing Colecția instituțională by Subject "Saccharomyces cerevisiae"

Sort by: Order: Results:

  • POULARD, Alain; PASCARI, Xenia; GĂINĂ, Boris (Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare, 2014)
    It was demonstrated a positive action of the non-Saccharomyces yeasts on the organoleptic properties of wines. Also, their participation in fermentation process did not involve an excessive accumulation of volatile acidity ...
  • GUȚU, Stella; CALCATINIUC, Dumitru (Tehnica UTM, 2019)
    Dat fiind faptul că industria vitivinicolă este foarte dezvoltată în Republica Moldova, iar deșeurile rezultate în procesul de producție a vinurilor de struguri sunt, în mare parte, neutilizate, se propune o variantă ...
  • BATÎR, L.; SLĂNINĂ, V. (Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, 2020)
    The inventions relates to biotechnology, particularly to a 4 new processes for conservation of yeast strains Saccharomyces cerevisiae CNMN-Y-20 and Saccharomyces cerevisiae CNMN-Y-21 for a long term and their use as a ...
  • TARAN, Nicolae; SOLDATENCO, Eugenia; SOLDATENCO, Olga; BOSTAN, Victor; CHIOSA, Nicolae; CICHIR, Liusia; VASIUCOVICI, Svetlana (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Invenţia se referă la biotehnologii, în particular la o tulpină de levuri autohtonă, Saccharomyces cerevisiae, izolată în centrul vitivinicol ”Purcari” şi recomandată pentru producerea vinurilor roșii seci.

Search DSpace


Browse

My Account