dc.contributor.author | BERNIC, Mircea | |
dc.date.accessioned | 2021-05-14T12:40:51Z | |
dc.date.available | 2021-05-14T12:40:51Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.citation | BERNIC, Mircea. Contribuţii în studiul cineticii procesului de uscare a ardeiului iute. Ch. : UTM, 2005. – 159 p.: fig., tab. Bibliogr. P. 144-159 (160 tit.). ISBN 9975-9853-1-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 9975-9853-1-9 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/14940 | |
dc.description.abstract | În monografie este prezentată informaţia referitoare la studiul teoretic şi practic al utilizării câmpurilor electromagnetice în calitate de sursă eficientă de energie în procesul de deshidratare a legumelor, în special al ardeiului iute. Monografia prezintă interes pentru specialiştii din domeniul industriei alimentare, studenţi, masteranzi, doctoranzi ş.a., care se interesează de procesele de uscare a produselor agroalimentare. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | câmpuri electromagnetice | en_US |
dc.subject | uscare | en_US |
dc.subject | produse agroalimentare | en_US |
dc.subject | ardei | en_US |
dc.title | Contribuţii în studiul cineticii procesului de uscare a ardeiului iute | en_US |
dc.type | Book | en_US |
The following license files are associated with this item: