IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Brevete by Subject "IPC: A23L 25/00 (2016.01)"

Browsing Brevete by Subject "IPC: A23L 25/00 (2016.01)"

Sort by: Order: Results:

  • CIUMAC, Jorj; BOAGHI, Eugenia; REŞITCA, Vladislav; MACARI, Artur (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2018-05-31)
    Invenția se referă la industria alimentară, și anume la un procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. Procedeul, conform invenției, include curățarea nucilor de mezocarp, spălarea cu apă potabilă, imersarea nucilor ...
  • BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; SANDU, Iuliana (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-10-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de eliminare a compuşilor fenolici şi a naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci Juglans Regia L. Procedeul, conform invenţiei, include extracţia ...
  • BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; SANDU, Iuliana; STURZA, Rodica; MACARI, Artur (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2021-03-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la obţinerea fibrelor alimentare biologic active din şrot de seminţe de in Linum usitatissimum L. Conform invenţiei, procedeul de obţinere a fibrelor alimentare din ...
  • CAZAC, Viorica; SIMINIUC, Rodica; GROSU, Carolina; GUTIUM, Olga (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-09-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la produsele de patiserie, în particular la umpluturi pentru patiserie cu proprietăţi senzoriale unice şi proprietăţi funcţionale specifice. Umplutura, conform invenţiei, ...

Search DSpace


Browse

My Account