IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Brevete by Subject "IPC: A23G 3/36 (2006.01)"

Browsing Brevete by Subject "IPC: A23G 3/36 (2006.01)"

Sort by: Order: Results:

  • SUHODOL, Natalia; CEŞCO, Tatiana; DESEATNICOVA, Olga; RUSEVA, Olga; REŞITCA, Vladislav; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2023-01-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci. Procedeul, conform invenției, include hidratarea gelatinei, amestecarea acesteia cu o soluţie de zahăr, ...
  • POPESCU, Adelina; COVALIOV, Eugenia; CAPCANARI, Tatiana; SUHODOL, Natalia; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-05-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, și anume la un procedeu de obţinere a batoanelor funcționale din dovleac. Procedeul, conform invenției, include amestecarea făinii din pulpă de dovleac și din semințe de dovleac ...
  • GROSU, Carolina; TATAROV, Pavel; DESEATNICOV, Olga; REŞITCA, Vladislav (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2015-04-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a halvalei din nucă (Juglans regia L.). Procedeul, conform invenţiei, include separarea parţială a uleiului din miezul de nucă până la un ...

Search DSpace


Browse

My Account