IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Brevete by Subject "IPC: A21D 13/04 (2006.01)"

Browsing Brevete by Subject "IPC: A21D 13/04 (2006.01)"

Sort by: Order: Results:

  • SIMINIUC, Rodica; COŞCIUG, Lidia; BULGARU, Viorica; POPESCU, Liliana; DUPOUY, Eleonora (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2012-02-29)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la fabricarea produselor de patiserie, în particular a biscuiţilor aglutenici. Biscuiţii aglutenici, conform invenţiei, sunt fabricaţi din făină de soriz, zahăr, ouă, ...
  • BOEŞTEAN, Olga; NETREBA, Natalia; MACARI, Artur (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-02-28)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la o compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, include, în părţi de masă: făină de grâu 1,0-2,5, faină din ...
  • SIMINIUC, Rodica; ŢURCANU, Dinu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2023-12-31)
    Invenţia se referă la industria de panificaţie şi poate fi utilizată pentru asigurarea securităţii alimentare şi nutriţionale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de gluten. Compoziţia pentru obţinerea pâinii ...
  • SIMINIUC, Rodica; ŢURCANU, Dinu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2023-12-31)
    Invenţia se referă la industria de panificaţie şi poate fi utilizată pentru asigurarea securităţii alimentare şi nutriţionale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de gluten. Compoziţia pentru obţinerea pâinii ...
  • SIMINIUC, Rodica; ŢURCANU, Dinu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2021-09-30)
    Invenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, ...

Search DSpace


Browse

My Account