Browsing Inventii by Subject "uscătoare-tunel"

Sort by: Order: Results:

  • BERNIC, Mircea; LUPAŞCO, Andrei; ŢISLINSCAIA, Natalia; IVANOV, Leonid; BALAN, Mihail; MELENCIUC, Mihail; VIŞANU, Vitali (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2015-07-31)
    Invenţia se referă la tehnica de uscare, în special la dispozitive pentru distribuirea uniformă a aerului în uscătorultunel, şi poate fi folosită în gospodăriile agricole mici la uscarea fructelor, legumelor etc. Problema ...
  • BERNIC, Mircea; BALAN, Mihail; ŢISLINSCAIA, Natalia; VIŞANU, Vitali; MELENCIUC, Mihail (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2021-11-30)
    Invenţia se referă la tehnica de uscare, în special la dispozitive pentru distribuirea uniformă a fluxului de aer înuscătorul-tunel, şi poate fi folosită în gospodăriile agricole mici la uscarea fructelor, legumelor etc. ...
  • BERNIC, Mircea; ȚISLINSCAIA, Natalia; ȚURCANU, Dinu; BALAN, Mihail; VIȘANU, Vitali; MELENCIUC, Mihail; GÎDEI, Igor (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenția se referă la tehnica de uscare, în special la dispozitive pentru distribuirea uniformă a fluxului de aer în uscătorul-tunel, şi poate fi folosită în gospodăriile agricole mici la uscarea fructelor, legumelor etc. ...
  • BERNIC, Mircea; CARTOFEANU, Vasile; BALAN, Mihai; VIȘANU, Vitalie (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2015)
    Proiectul prevede elaborarea și implementarea unei uscătorii pentru uscarea fructelor și legumelor tip tunel care va folosi în calitate de sursă de energie căldura obţinută în urma arderii peletelor și deșeurilor agricole.

Search DSpace


Browse

My Account