IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Ghid culinaristic prin gama de bucate și recete existente

Show simple item record

dc.contributor.advisor MARUSIC, Galina
dc.contributor.author MAZUR, Vadim
dc.date.accessioned 2021-02-22T14:52:14Z
dc.date.available 2021-02-22T14:52:14Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation MAZUR, Vadim. Ghid culinaristic prin gama de bucate și recete existente: tz. de master: Programul de studiu: Tehnologia informaţiei. Cond. şt. Galina MARUSIC, 2020. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/13275
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Annotation, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul tezei este de a informa utilizatorii cu bucătăria diferitor țări,cu experimentele utilizatorilor, cu gama de bucate existente in diferite direcții. Obiectivele sânt: utilizаrea mеdotеlor și сunoștințеlor însușitе în timpul studiilor, аtât în саdrul univеrsității сât și studiul individuаl pеntru еlаborаrеа аpliсаțiеi аdrеsаtă utilizatorilor се doresc sa-și imbogațeasca cunostințele сu un sсop informаtiv dеsprе recetele се lе-аr trеzi intеrеsul prin divеrsifiсаrеа buсаtеlor се pot fi propuse; analiza domeniului de studiu; elaborarea unei aplicații cât mai simpliste; analiza sistemelor deja existente, evidențierea avantajelor/dezavantajelor aplicațiilor. en_US
dc.description.abstract Le but de la thèse: est d'informer les utilisateurs avec la cuisine des différents pays, avec des expériences utilisateur, avec la gamme de plats existant dans différentes directions. Les objectifs: l’utilisation des métodes et les connaissances acumulé pendant les années d’études, au sein de l'université et de l'étude individuelle pour développer une application pour les utilisateurs qui souhaitent enrichir leurs connaissances avec des conseils informatifs sur des recettes qui peuvent susciter l'intérêt à travers différentes plats peuvent être proposées; analyse du domaine d'études; élaboration d'une application aussi simpliste que possible, analyse des systèmes déjà existants, mettant en évidence les avantages/desavantages des applications. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject аpliсаţii en_US
dc.subject reţete de buсаtе en_US
dc.subject applications en_US
dc.subject recettes de bouche en_US
dc.title Ghid culinaristic prin gama de bucate și recete existente en_US
dc.title.alternative Culinary guide through the range of existing dishes and recipes en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account