Browsing by Subject "grăsime"

Sort by: Order: Results:

  • GORNEŢ, Viorel; SСRIPCARI, Ion (Tehnica UTM, 2013)
    În funcţie de destinaţie carnea de porc poate fi utilizată la fabricarea preparatelor comune la fabricarea salamurilor crude şi la fabricarea semiconservelor şi conservelor din carne. Pentru obţinerea acestor produse un ...
  • SOCHIRCĂ, Cătălina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Carnea de iepure de casă reprezintă un aliment destul de valoros, acest fapt se confirmă prin compoziţia chimică de care dă dovadă. În urma aprecierii calităţii cărnii de iepure de casă supuse evaluării s-a constatat că: ...
  • MARDARI, Tatiana (Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015)
    După compoziţia chimică, carnea de iepure este superioară cărnii de vită, precum şi celei de oaie sau de porc, conţine puţină grăsime şi relativ mai multă proteină. În acest articol sunt prezentate rezultatele unui studiu ...

Search DSpace

Browse

My Account