Browsing by Subject "gem"

Sort by: Order: Results:

  • PALADI, D.; TATAROV, P. (Editura U.T.M., 2008)
    În prezenta lucrare, prin analiza fizico-chimică şi senzorială a produselor de tip gem, confitiur, s-a demonstrat corelaţia directă dintre indicii fizico-chimici SU, pH, Ac şi gradul de gust dulce. S-a elaborat o metodă ...
  • PALADI, Daniela; TATAROV, Pavel (University Dunarea De Jos, Galati, 2008)
    The purpose of this work was to elaborate the physical-chemical method able to estimate the sweet taste degree of jam as a function of the physical-chemical properties of fruits and saccharose content of the final products. ...
  • SANDULACHI, Elisaveta; PALADI, Daniela; FLOREA, Diana; MACARI, Artur; TĂRÎŢĂ, Vasile; TATAROV, Pavel (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2008-02-29)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la tehnologia de producere a gemului şi confiturei din fructe şi pomuşoare. Procedeul de obţinere a gemului şi confiturei cu un conţinut redus de zaharoză include ...
  • SANDULACHI, Elisaveta (Valahia University Press, 2011)
    Quality of a product includes nutritional value, sensory quality and safety of. Currently, consumers prefer products with a high content of biologically active substances, similar to the natural taste. In this paper it is ...

Search DSpace

Browse

My Account