Browsing by Subject "acidifiant din mere"

Sort by: Order: Results:

  • CRUCIRESCU, Diana (Technical University of Moldova, 2023)
    The insufficiency of natural acidifiers in the food industry is a major problem today. The present study analyzes the acidifier from the unripe apples of variety Golden Rezistent. It had a significant amount of acidity ...
  • CRUCIRESCU, Diana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    În industria alimentară există necesitate în acidifianți de origine naturală. Totodată, merele imature, obținute în urma operațiunilor agrotehnice și a căderilor fiziologice, nu se valorifică în scop alimentar. Deasemenea, ...
  • CRUCIRESCU, Diana (Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2021)
    Consumption of healthy foods is becoming more popular and necessary in society. In the food industry there is a need for natural sources of acidity. Apple acidifier is a 100% natural product. It has a significant content ...
  • CRUCIRESCU, Diana (Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2022)
    Consumption of healthy foods is becoming more popular and necessary in society. In the food industry there is a need for natural sources of acidity. Apple acidifier is a 100% natural product. It has a significant content ...
  • CRUCIRESCU, Diana; VOITCO, Elena; RABOTNICOVA, Ludmila; ARNĂUT, Svetlana; FIODOROV, Stanislav; COJOCARU, Adriana (Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2022)
    In this paper are presented the results of the study of substituting acetic acid with apple acidifier, to obtain pickled tomatoes. Organoleptic indices of the experimental samples were determined by applying 2 methods of ...
  • CRUCIRESCU, Diana; VOITCO, Elena; RABOTNICOVA, Ludmila; ARNĂUT, Svetlana; FIODOROV, Stanislav; COJOCARU, Adriana (Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2021)
    In this paper are presented the results of the study of substituting acetic acid with apple acidifier, to obtain pickled tomatoes. Organoleptic indices of the experimental samples were determined by applying 2 methods of ...
  • CRUCIRESCU, Diana (Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul, 2022)
    Legumele sunt alimente sănătoase și foarte hrănitoare, dar perisabile, cu un termen de valabilitate foarte scurt. Conservarea acestora ne permite consumul lor pe parcursul anului. Actualmente, o problemă majoră pentru ...
  • GOLUBI, Roman; IORGA, Eugen; BUCARCIUC, Victor; ARNĂUT, Svetlana; CRUCIRESCU, Diana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Invenţia se referă la industria alimentară. Procedeul, include prelucrarea primară a merelor, zdrobire, încălzire până la temperatura de 50°C şi tratarea cu enzime pectolitice+amilotice timp de 1 oră, presare, deburbare, ...

Search DSpace

Browse

My Account