Abstract:
Îndrumarul de laborator, conform planului de învăţământ, anul II (anul III, frecvenţă redusă), specialitatea 0811.7 Siguranța produselor agroalimentare, la disciplina obligatorie de specialitate urmărește în ansamblu obiectivul consolidării cunoştinţelor interdisciplinare, astfel încât studentul să însuşească în mod complex profesia şi să fie pregătit pentru îndeplinirea în condiții de producere a analizelor fizico-chimice, microbiologice și senzoriale necesare pe parcursul expertizelor producției alimentare de origine vegetală. La alcătuirea îndrumarului au fost luate în considerare legislația în vigoare, hotărârile de guvern, recomandările actelor normative în vigoare privind complexul agroindustrial din Republica Moldova.
Description:
Fişierul ataşat conţine: Cuprins şi Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul https://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM.