Show simple item record

dc.contributor.author KOMOROWSKA, Dorota
dc.date.accessioned 2023-09-28T07:11:54Z
dc.date.available 2023-09-28T07:11:54Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation KOMOROWSKA, Dorota. The development of organic farming in the world. In: Ştiinţa Agricolă. 2015, nr. 2, pp. 133-138. ISSN 1857-0003, eISSN 2587-3202. en_US
dc.identifier.issn 1857-0003
dc.identifier.issn 2857-3202
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/24306
dc.description.abstract Articolul îşi propune să prezinte dimensiunea agriculturii ecologice şi a pieţei produselor alimentare ecologice în fiecare regiune a lumii în baza datelor statistice disponibile. Cea mai mare suprafaţă de teren agricol cultivat folosind metode organice se află în Australia, Europa şi America de Sud, în timp ce cele mai mari pieţe de produse alimentare ecologice sunt situate în ţările bogate din America de Nord, în special în Statele Unite ale Americii, precum şi în ţările din Europa de Vest. Fructele şi legumele sunt produsele organice care se vând cel mai bine şi care domină piaţa produselor alimentare ecologice. en_US
dc.description.abstract The article aimsto present the size of organic farming and organic food market in each region of the world based on available statistics. The largest area of agricultural land farmed using organic methods islocated in Australia, Europe and South America, while the biggest organic food markets are located in the rich countries of North America, mainlyin the United States, and in the Western European countries. Fruits and vegetables are the organic products that are the most eagerly bought and dominate the organic food market.
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Universitatea Agrară de Stat din Moldova en_US
dc.relation.ispartofseries Ştiinţa Agricolă;2017, N. 2
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject agricultură alternativă en_US
dc.subject politică de marketing en_US
dc.subject ţări ale lumii en_US
dc.subject alternative agriculture en_US
dc.subject marketing policies en_US
dc.subject organic farming en_US
dc.subject organic foods en_US
dc.title The development of organic farming in the world en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account