dc.contributor.author | MARIAN, Grigore | |
dc.contributor.author | BANARI, Alexandru | |
dc.contributor.author | GUDIMA, Andrei | |
dc.contributor.author | NAZAR, Boris | |
dc.contributor.author | PAVLENCO, Andrei | |
dc.date.accessioned | 2023-06-20T09:19:34Z | |
dc.date.available | 2023-06-20T09:19:34Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | MARIAN, Grigore, BANARI, Alexandru, GUDIMA, Andrei et al. Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri. In: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective: mater. Simpoz. Șt. Internaţ., Chişinău, 11-12 noiembrie 2022. Chișinău, 2023, pp. 119-121. ISBN 978-9975-165-51-8. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-165-51-8 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/23130 | |
dc.description.abstract | Scopul acestui studiu este de a evalua principalele caracteristici ale peleților obținuți din amestecuri de biomasă generată de două specii de arbuști fructiferi (cătina albă și murul) în combinație cu paiele de grâu. În tabelul ce urmează se prezintă programul cercetărilor și rezultatele obținute în acest studiu. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | amestecuri din biomasă | en_US |
dc.subject | cătină albă | en_US |
dc.subject | mur | en_US |
dc.subject | peleți | en_US |
dc.subject | biomasă de cătină albă | en_US |
dc.subject | biomasă din mur | en_US |
dc.title | Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri | en_US |
dc.title.alternative | Improving the quality of pellets produced from white buckchin biomass through the formation of blends | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: