Show simple item record

dc.contributor CAISÎN, Larisa
dc.contributor MARDARI, Tatiana
dc.contributor.advisor GROSU, Natalia
dc.contributor.author PETRAKOVA, Iulia
dc.date.accessioned 2023-01-17T09:00:41Z
dc.date.available 2023-01-17T09:00:41Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation PETRAKOVA, Iulia. Calitatea peștelui "Macrou" conservat prin afumare: tz. de master: Programul de studiu: Siguranța alimentelor de origine animală. Cond. şt. Natalia GROSU, 2022. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/22005
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare (în l. română), Adnotare (în l. engleză), Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul și obiectivele lucrării: Scopul acestei lucrări este controlul calităţii peştelui „Macrou” conservat prin afumare, pentru a obține o încredere în siguranţa alimentelor comercializate pe rafturile marketurilor din ţară. Pentru atingerea scopului au fost stabilite următoarele obiective: analiza senzorială a peştelui conservat prin afumare „la rece” şi „la cald”; determinarea compoziţiei chimice a cărnii în dependenţă de tipul de afumare; identificarea calităţii microbiologice a peştelui conservat prin afumare; determinarea nivelului de mercur în peştele afumat, în dependenţă de modul de afumare. en_US
dc.description.abstract The purpose and objectives of the work: The purpose of this work is to control the quality of "Mackerel" fish preserved by smoking, in order to gain confidence in the safety of the food sold on the shelves of markets in the country. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject macrou en_US
dc.subject peşte afumat en_US
dc.subject calitatea peştelui afumat en_US
dc.subject mackerel en_US
dc.subject smoked fish en_US
dc.subject smoked fish quality en_US
dc.title Calitatea peștelui "Macrou" conservat prin afumare en_US
dc.title.alternative The quality of "Macrou" fish preserved by smoking en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account