Browsing 2022 by Author "MARDARI, Tatiana"

Sort by: Order: Results:

  • CERNICA, Anastasia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul acestei lucrări constă în evaluarea merceologică a calităţilor organoleptice şi senzoriale a untului produs atât autohton cât şi de import, un produs care face parte din categoria produselor lactate. Pentru atingerea ...
  • PETRAKOVA, Iulia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul și obiectivele lucrării: Scopul acestei lucrări este controlul calităţii peştelui „Macrou” conservat prin afumare, pentru a obține o încredere în siguranţa alimentelor comercializate pe rafturile marketurilor din ...
  • LEVIȚCHI, Mihai (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul tezei a fost de a studia posibilitățile de obținere a ouă de calitate, îmbogățite în nutrimente în condițiile de eficiență productivă și pe ouă ca un produs finit cu caracteristici de aliment funcțional. Obiectivele ...

Search DSpace


Browse

My Account