Browsing 2022 by Author "GROSU, Natalia"

Sort by: Order: Results:

  • CERNICA, Anastasia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul acestei lucrări constă în evaluarea merceologică a calităţilor organoleptice şi senzoriale a untului produs atât autohton cât şi de import, un produs care face parte din categoria produselor lactate. Pentru atingerea ...
  • MURZAC, Sandu (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Prezenta lucrare a avut drept scop de a apreciea calitatea laptelui de consum la domiciliu. Pentru atingerea scopului propus s-au realizat următoarele obiective: selectarea metodelor de apreciere a calității laptelui de ...
  • PETRAKOVA, Iulia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul și obiectivele lucrării: Scopul acestei lucrări este controlul calităţii peştelui „Macrou” conservat prin afumare, pentru a obține o încredere în siguranţa alimentelor comercializate pe rafturile marketurilor din ...
  • MANOLE, Mariana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul tezei este de a scoate în evidență și de a demonstra calitatea cașcavalurilor "de Rîșcani" și "Luceafărul" de origine autohtonă, producător S.A "Lactis". Obiectivele științifice: aprecierea indicilor calitativi ai ...

Search DSpace


Browse

My Account