IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină

Show simple item record

dc.contributor GODOROJA, Mariana
dc.contributor.advisor NICOLAESCU, Gheorghe
dc.contributor.author UNTILA, Nicolae
dc.date.accessioned 2023-01-10T09:14:00Z
dc.date.available 2023-01-10T09:14:00Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation UNTILA, Nicolae. Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină: tz. de master: Programul de studiu: Siguranţa alimentelor de origine vegetală. Cond. şt. Gheorghe NICOLAESCU, 2022. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/21929
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În teză este reflectat studiul ce ține de particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină. en_US
dc.description.abstract The thesis reflects the study related to the particularities of food safety in obtaining sea buckthorn production. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject siguranța alimentelor en_US
dc.subject cătină en_US
dc.subject pomicultură en_US
dc.subject food safety en_US
dc.subject sea buckthorn en_US
dc.title Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account