dc.contributor | GODOROJA, Mariana | |
dc.contributor | VACARCIUC, Liviu | |
dc.contributor.advisor | NICOLAESCU, Gheorghe | |
dc.contributor.author | PISARENCO, Olesea | |
dc.date.accessioned | 2023-01-10T08:41:52Z | |
dc.date.available | 2023-01-10T08:41:52Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | PISARENCO, Olesea. Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de nuci: tz. de master: Programul de studiu: Siguranţa alimentelor de origine vegetală. Cond. şt. Gheorghe NICOLAESCU, 2022. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/21926 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | În teză este reflectat studiul ce ține de particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de nuci. | en_US |
dc.description.abstract | The thesis is reflected the study related to the particularities of the safety of the food in obtaining the production of nuts. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | siguranța alimentelor | en_US |
dc.subject | produse de uz fitosanitar | en_US |
dc.subject | nuci | en_US |
dc.subject | Juglans nigra | en_US |
dc.subject | Juglans regia | en_US |
dc.title | Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de nuci | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: