IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de nuci

Show simple item record

dc.contributor GODOROJA, Mariana
dc.contributor VACARCIUC, Liviu
dc.contributor.advisor NICOLAESCU, Gheorghe
dc.contributor.author PISARENCO, Olesea
dc.date.accessioned 2023-01-10T08:41:52Z
dc.date.available 2023-01-10T08:41:52Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation PISARENCO, Olesea. Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de nuci: tz. de master: Programul de studiu: Siguranţa alimentelor de origine vegetală. Cond. şt. Gheorghe NICOLAESCU, 2022. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/21926
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În teză este reflectat studiul ce ține de particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de nuci. en_US
dc.description.abstract The thesis is reflected the study related to the particularities of the safety of the food in obtaining the production of nuts. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject siguranța alimentelor en_US
dc.subject produse de uz fitosanitar en_US
dc.subject nuci en_US
dc.subject Juglans nigra en_US
dc.subject Juglans regia en_US
dc.title Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de nuci en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account