IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Operaţii unitare în industria alimentară, Problemar. Evaporarea. Condensarea. Cristalizarea

Show simple item record

dc.contributor.author DICUSAR, Galina
dc.contributor.author GHENDOV-MOŞANU, Aliona
dc.contributor.author DODON, Adelina
dc.contributor.author NETREBA, Natalia
dc.contributor.author CHIABURU, Vasile
dc.contributor.author MELENCIUC, Mihail
dc.date.accessioned 2021-05-31T02:40:14Z
dc.date.available 2021-05-31T02:40:14Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation DICUSAR, Galina, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, DODON, Adelina [et al.]. Operaţii unitare în industria alimentară: Problemar: Evaporarea. Condensarea. Cristalizarea. Univ. Tehnică a Moldovei, Fac. Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi, Dep. Procese, Maşini şi Aparate Industriale. Chişinău: Tehnica-UTM, 2017. 67 p. ISBN 978-9975-45-476-6. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-476-6
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15352
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Problemarul la disciplina Operaţii unitare în industria alimentară este elaborat pentru studenţii anului II, secţia zi, specialităţile: 541.1 Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice; 541.2 Tehnologia produselor alimentare; 541.3 Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare; 552.2 Biotehnologii industriale. În problemar sunt incluse relaţiile principale de calcul necesare la rezolvarea exerciţiilor şi problemelor şi probleme de calcul al bazelor evaporării, condensării şi cristalizării. Scopul elaborării actualului problemar constă în ridicarea nivelului de pregătire a studenţilor, apropierea maximă a activităţii lor de condiţiile de producţie şi formarea inginerului modern în domeniu. Problemarul inserează metode contemporane de cercetare şi analiză care constituie o latură importantă a progresului tehnico-ştiinţific. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject industria alimentară en_US
dc.subject evaporare en_US
dc.subject condensare en_US
dc.subject cristalizare en_US
dc.title Operaţii unitare în industria alimentară, Problemar. Evaporarea. Condensarea. Cristalizarea en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account