Browsing by Subject "walnut meal"

Sort by: Order: Results:

  • CANJA, Ana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată sub formă de manuscris și constă din introducere, 4 capitole, concluzii, bibliografie și anexe. Textul de bază conține 80 pagini, 13 figuri, 26 tabele, 5 anexe. Bibliografia conține 146 de referințe. Scopul ...
  • BANTEA-ZAGAREANU, Valentina (Technical University of Moldova, 2023)
    Potential functional ingredients, resulting after partial oil extraction by cold pressing, present a promising direction with perspective for the nutritional improvement of traditional bakery products and may enhance their ...
  • GROSU, Carolina; SIMINIUC, Rodica; TURCANU, Dinu; COVALIOV, Eugenia; GUTIUM, Olga (Scientific Research Publishing Inc., 2021)
    Walnut meal is a nutrient-rich product and has a high nutritional value. Walnut meal is a product that can be used in food technology, in order to improve the nutritional quality, expand the range of confectionery products, ...
  • ANDRIEŞ, Mihai (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    În teză s-a urmărit scopul studiului hidrolizei șrotului de nuci din diferiți ani și compararea spectrelor electronice ale soluțiilor care s-au format la hidroliză.
  • BANTEA-ZAGAREANU, Valentina; NETREBA, Natalia (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Rezultatul invenției constă în obținerea produsului cu un conținut ridicat de vitamine, componente biologic active, fosfolipide, macro- și microelemente, cu caracteristici organoleptice ridicate, cu valoare biologică și ...
  • SCRIPCARI, Ion; MACARI, Artur; TATAROV, Pavel; GUDIMA, Angela (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2015-09-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a pâinii de carne. Procedeul, conform invenţiei, prevede pregătirea materiei prime prin fierberea cărnii de bovină timp de 20…25 min, blanşarea ...
  • GROSU, Carolina; SIMINIUC, Rodica; COVALIOV (BOAGHI), Eugenia; GUTIUM, Olga; REŞITCA, Vladislav; DESEATNICOVA, Olga (Academia de Ştiinţe a Moldovei, 2020)
    Obiectivul cercetării constă în valorificarea șrotului de nucă Juglans Regial L. în calitate de materie primă pentru producerea produselor de cofetărie, și anume a biscuiților Macarons. Biscuiții Macarons sunt un deliciu, ...
  • SANDULACHI, E.; CHIRITA, E. (National Academy of Packaging, Plovdiv, 2013)
    This paper includes a bibliographic study of the chemical composition of walnut meal. Also there are presented various ways to use the meal. There are characterized the benefits that can be obtained using the meal at bread ...
  • GROSU, Carolina; SIMINIUC, Rodica; DINU, Turcanu; COVALIOV, Eugenia; GUTIUM, Olga (Scientific Research Publishing Inc., 2021)
    Walnut meal is a nutrient-rich product and has a high nutritional value. Walnut meal is a product that can be used in food technology, in order to improve the nutritional quality, expand the range of confectionery products, ...

Search DSpace

Browse

My Account