Browsing by Subject "sauces"

Sort by: Order: Results:

  • CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; SIMINIUC, Rodica (Romanian Inventors Forum, 2021)
    The research is devoted to create new functional products using bioactive compounds extracted from local plant materials. The technology of a pastry sauce based on Carob pods with no added sugar has been developed.
  • MORARI, Sergiu (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul tezei este studierea și analiza impactului aditivilor alimentari asupra calităţii şi siguranţei maionezei, determinarea parametrilor fizico-chimici și organoleptici. Pentru realizarea acestui scop au fost propuse ...
  • COVALIOV, Eugenia; CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; POPOVICI, Violina; SIMINIUC, Rodica (Galaţi University Press, 2023)
    In the study, an integrated technological, physico-chemical and sensory approach was implemented to study the possibility of Sea buckthorn berries and quince fruits use in the production of sauce.
  • CIOBANU, Corina; CURCHI, Diana; STURZA, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2005-01-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la industria untului şi grăsimilor şi poate fi utilizată la producerea maionezei, diferitelor sosuri şi produse pentru alimentarea copiilor. Procedeul solicitat include ...
  • POPOVICI, Violina; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; PATRAȘ, Antoanela; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Romanian Inventors Forum, 2022)
    The invention relates to the food industry, namely to vegetable oil and fat industry, in particular to a process for obtaining functional sauce.
  • NOROC, Alexandra (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Teza de master conţine 3 capitole. În capitolul I sunt reflectate noţiuni generale despre gutui şi posibilităţi de utilizare a acestuia în sosuri, descrierea generală a gutuiului, utilizarea gutuiului în medicină şi în ...

Search DSpace

Browse

My Account