Browsing by Subject "goat milk yogurts"

Sort by: Order: Results:

  • CUŞMENCO, Tatiana; BULGARU, Viorica; SANDULACHI, Elisaveta; MACARI, Artur (Academia de Ştiinţe a Moldovei, 2022)
    Milk is an excellent source of well-balanced nutrients and shows, also, biological activity that influence digestion, metabolic responses to absorbed nutrients and disease resistance. In this paper, 3 yogurt samples were ...
  • BULGARU, Viorica; CUȘMENCO, Tatiana; SANDULACHI, Elisaveta; MACARI, Artur; STURZA, Rodica (Acta Scientific Publications OPC Private Limited, 2021)
    In the context of the current trend of consumers to consume foods as natural as possible, increasing the nutritional and biological value of yogurt by using raw materials (goat’s milk and fruit) with a well-balanced chemical ...
  • BULGARU, Viorica ("Alma Mater" Publishing House, Bacau, 2021)
    The problem imposed by this research is to identify the impact of some physico-chemical indices on the formation of the texture of goat milk yogurt resulting from the fact that it forms a weaker lactic gel compared to cow ...
  • CUȘMENCO, Tatiana; MACARI, Artur; BULGARU, Viorica; SANDULACHI, Elisaveta (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Rezultatul invenției constă în obținerea unui iaurt cu fructe, realizat din amestec de lapte de capră și de vacă, grație compoziţiei chimice echilibrate a laptelui de capră care este mai uşor digestibil decât laptele de ...
  • CUŞMENCO, Tatiana; MACARI, Artur; BULGARU, Viorica; SANDULACHI, Elisaveta (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-03-31)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de obţinere a iaurtului din amestec de lapte de capră şi lapte de vacă cu adaos de fructe. Procedeul, conform invenţiei, include norma-lizarea laptelui ...

Search DSpace

Browse

My Account