IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 12 results for community: Facultatea Tehnologia Alimentelor.
(0.018 seconds)
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Culturi starter utilizate în industria cărnii
CRUCERESCU, Vladimir
;
ILI, Vasile
;
GUDIMA, Angela
;
MACARI, Artur
(
Tehnica UTM
,
2012
)
Utilizarea micromicetelor genului Penicillium la fabricarea salamurilor maturate-crude
RUBŢOV, Silvia
;
GUDIMA, Angela
;
CIMPOIEŞ, Inga
;
CRACIUN, Natalia
(
Tehnica UTM
,
2011
)
Salamurile crud-zvîntate cu mucegai – un produs nou în Republica Moldova
DEDIU, Sergiu
;
ILI, Vasile
;
GUDIMA, Angela
(
Tehnica UTM
,
2011
)
Cercetări privind fabricarea salamurilor crud afumate şi elaborarea sistemului de siguranţă a alimentului
ŢURCANU, Alexandru
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Culturi starter în fabricarea salamurilor crud afumate
GLAVAN, Cristian
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Influența culturilor starter asupra calității salamurilor crud zvântate și crud afumate
ALAIBA, Mihaela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2017
)
Calitatea și inofensivitatea salamurilor semiafumate
SPEIAN, Eugen
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Evaluarea conformităţii la cerinţele de calitate ale unor brânzeturi din lapte de oaie şi capră
BARBOS, Olesea
(
Universitatea Tehnica a Moldovei
,
2020
)
Asigurarea calităţii salamurilor fiert-afumate de tip „Servelat”
BALTEANCO, Elena
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Studiul proceselor și elaborarea tehnologiei de fabricare a brînzei cu pastă tare
VATAMANIUC, Polina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2017
)
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
GUDIMA, Angela (3)
ILI, Vasile (3)
CRUCERESCU, Vladimir (2)
MACARI, Artur (2)
ALAIBA, Mihaela (1)
BALTEANCO, Elena (1)
BARBOS, Olesea (1)
CEBOTARI, Corina (1)
CIMPOIEŞ, Inga (1)
CRACIUN, Natalia (1)
... View More
Subject
culturi starter (12)
starter cultures (3)
salamuri crud-afumate (2)
salamuri fermentate (2)
sausages (2)
boiled-smoked sausages (1)
brânzeturi (1)
brânză cu pastă tare (1)
brânză Emmentaler (1)
calitate a produselor alimentare (1)
... View More
Date Issued
2020 - 2022 (4)
2011 - 2019 (8)
Has File(s)
Yes (12)