IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for community: Facultatea Tehnologia Alimentelor.
(0.008 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Meat microbiology. A short review
STOICA, M.
;
ALEXE, P.
(
Technical University of Moldova
,
2014
)
New tendencies in meat drying technologies
LUPAŞCO, A.
;
BERNIC, M.
;
MELENCIUC, M.
;
ISTRATII, D.
(
Technical University of Moldova
,
2014
)
Investigation of working environment parameters in meat processing
TANEVA, Donka
;
PROKOPOV, Tsvetko
;
BALEV, Desislav
;
HADJIKINOVA, Mima
;
STOEV, Dimitar
(
Tehnica UTM
,
2012
)
Identificarea metodelor de maturare prin uscare a cărnii de bovină
MÎRZA, Tatiana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Studiul şi argumentarea factorilor ce determină calitatea şi siguranţa semifabricatelor din carne tocată
MOLEA, Renat
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Asigurarea calităţii şi inofensivităţii cărnii de iepuri în cadrul abatorului SRL „Van-Prim”
TĂTARU, Tatiana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Asigurarea calităţii cărnii proaspete prin procesarea la presiuni înalte
STAVILA, Cristina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Calitatea şi siguranţa semifabricatelor din carne tocată cu valoare energetică redusă
ALINOVSCAIA, Dorina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Analiza impactului de reglementare efectuată asupra reglementării tehnice „Carne – materie primă. Producerea, importul şi comercializarea"
BARBA, Serghei
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Calitatea și siguranța cărnii de porc importate și locale
POTÎNGĂ, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
ALEXE, P. (1)
ALINOVSCAIA, Dorina (1)
BALEV, Desislav (1)
BARBA, Serghei (1)
BERNIC, M. (1)
HADJIKINOVA, Mima (1)
ISTRATII, D. (1)
LUPAŞCO, A. (1)
MELENCIUC, M. (1)
MOLEA, Renat (1)
... View More
Subject
meat (10)
carne (3)
carne tocată (2)
minced meat (2)
semi-finished products (2)
carne de iepure (1)
carne de porc (1)
conservare (1)
drying (1)
drying meat (1)
... View More
Date Issued
2020 (5)
2014 (2)
2012 (1)
2016 (1)
2022 (1)
Has File(s)
Yes (10)