Browsing Note de curs /curs de lecţii by Title

Sort by: Order: Results:

  • STURZA, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Obiectivul general al notelor de curs constă în asigurarea competențelor generale şi transversale aferente elaborării propunerilor relevante de proiect şi managementului eficient al proiectelor. Astfel, studenții vor obține ...
  • ZADOROJNÂI, Larisa (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Lucrarea prezintă o sinteză a metodelor fizico-chimice de analiză, utilizate în cercetarea produselor alimentare şi farmaceutice.Poate servi drept suport pentru formarea specialiştilor în domeniul ştiinţelor agroalimen ...
  • SANDULACHI, Luiza; RUBŢOV, Silvia; SANDU, Iulia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Indicaţiile metodice la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor de la specialităţile Facultăţii Tehnologia Alimentelor. Materialul este prezentat în conformitate cu ...
  • SANDULACHI, Luiza; BULGARU, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Notele de curs la disciplina „Microbiologia general” sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Luiza; POPESCU, Liliana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Notele de curs la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Luiza; POPESCU, Liliana; BULGARU, Viorica (2015)
    Notele de curs la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Elisaveta; BULGARU, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Microbiologia industrială folosește diferite microorganisme, cum ar fi organisme naturale, mutanți selectați de laborator sau chiar organisme modificate genetic, pentru a produce o varietate foarte mare de produse industriale ...
  • BAERLE, Alexei; MACARI, Artur (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
    Suportul teoretic de curs pentru disciplina “Modelarea matematică a experimentului” este destinat studenţilor ciclului 2 (masteranzilor) Facultăţii Tehnologia şi Managementul în Industria Alimentară a Universităţii Tehnice ...
  • SCUTARU, Iurie (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Notele de curs sunt destinate studenților de la specialitatea 541.3. Tehnologia vinului și produselor obținute prin fermentare, Departamentul Oenologie și Chimie, Facultatea Tehnologia Alimentelor, disciplina Oenochimie. ...
  • MUNTEANU, Diana; DRAGANCEA, Veronica; SUBOTIN, Iurie (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2024)
    Notele de curs sunt destinate studenților anului I compensator.
  • BOEŞTEAN, Olga; LUPAŞCO, Andrei; GHENDOV-MOŞANU, Valentina; BANTEA-ZAGAREANU, Aliona (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2010)
    În prezenta lucrare sunt tratate unele probleme privind compoziţia chimică, valoarea nutritivă şi caracteristica merceologică a principalelor grupuri de produse alimentare. Sunt expuse unele noţiuni referitoare la ...
  • BOEŞTEAN, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În ultimele decenii, pe baza dezvoltării cercetărilor ştiinţifice, în industria de panificaţie a avut loc o diversificare şi modernizare a tehnologiilor de procesare. Prezenta lucrare conţine o diversă gamă de metode şi ...
  • POPESCU, Liliana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Ciclul de prelegeri (partea I) la disciplina Tehnologia produselor alimentare II (Tehnologia produselor din lapte) este destinat studenților programului de studiu 0721.2 Tehnologia Produselor Alimentare, Facultatea Tehnologia ...
  • COVACI, Ecaterina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Lucrarea este elaborată în conformitate cu cerințele tehnologice de producere și de calcul ale specialiștilor în domeniul de formare profesională Procesarea alimentelor. Prezenta lucrare este destinată studenților ciclului ...
  • PALADI, Daniela; CAPCANARI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Notele de curs sunt destinate studenților ciclului I, licență, specialitatea 541.1 Tehnologia și Managementul Alimentației Publice, specialitatea 541.2 Tehnologia Produselor Alimentare (filiera francofonă), specialitatea ...
  • КИРСАНОВА, Аурика; РАДУ, Оксана; БОИШТЯН, Алина; КАПКАНАРЬ, Татьяна (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Данные методические указания предназначены для студентов очной и заочной форм обучения факультета Пищевых Технологий, департамента Пищевых Продуктов и Питания, по специальностям 0721.1 Технология и менеджмент общественного ...
  • НЕТРЕБА, Наталья; САНДУЛАКИ, Елисавета (2018)
    Методические указания по дисциплине «Микробиология пищевых продуктов» предназначены для студентов специальностей 541.1 Технология и менеджмент общественного питания, 541.2 Технология пищевых продуктов Факультета Пищевых ...
  • ЧУМАК, Жорж; РЕШИТКА, Владислав; КИРСАНОВА, Аурика; КАПКАНАРЬ, Татьяна; БОАГИ, Евгения (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    «Общая технология пищевых производств» предназначена для ВУЗов и колледжей отделений Пищевых Технологий. В первой части данного издания приводятся сведения о химическом составе пищевых продуктов, свойства и роль компонентов ...
  • СУБОТИН, Юрий; ДРУЦЭ, Раиса (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Данный цикл лекций предназначен для студентов технологических специальностей дневного и заочного отделений факультета Пищевых Производств.

Search DSpace


Browse

My Account