IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Teze de master
→
Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 16 results for community: Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering.
(0.011 seconds)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Influența proceselor tehnologice asupra calității preparatelor culinare
BATIN, Roman
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Impactul adaosului surselor de carotenoizi asupra proprietăților funcționale ale produselor dulci
OLARU, Victoria
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Analiza contextului nutrițional local în vederea consumului de sare, grăsimi trans și zahăr
GRAUR, Livia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Impactul adaosurilor vegetale asupra calității pastelor
FETELEU, Elena
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Evoluția calității legumelor fermentate
GUȚU, Stella
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Analiza activității de management în cadrul rețelei de întreprinderi „KFC” din or. Chișinău
GRIȘCA, Cristina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Analiza activității de management în cadrul întreprinderii DRAFT, sectorul centru, mun. Chișinău
MAMONCIC, Petru
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Analiza activităţii de management în cadrul cafenelei Rozmarin, mun. Chişinău
PASCARI, Octavian
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Optimizarea tehnologiei de obținere a oțetului de vin
MARCU, Oxana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Statutul Nutrițional al populației în Republica Moldova
GRINCIUC, Alexandru
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BATIN, Roman (1)
FETELEU, Elena (1)
GRAUR, Livia (1)
GRINCIUC, Alexandru (1)
GRIȘCA, Cristina (1)
GUȚU, Stella (1)
MAMONCIC, Petru (1)
MARCU, Oxana (1)
OLARU, Victoria (1)
PASCARI, Octavian (1)
... View More
Subject
calitate (2)
management (2)
oțet de vin (2)
wine vinegar (2)
aciditate titrabilă (1)
adaosuri vegetale (1)
alimentație publică (1)
antioxidant (1)
beta-glucani (1)
beta-glucans (1)
... View More
Date Issued
2020 (16)
Has File(s)
Yes (16)